Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Lønsethagen Elektro - Diesel A/S

Meny

Diesel center

Dieselservice

Vi kan skipsdiesel

Lønsethagen Elektro-Diesel AS er knyttet opp mot Bosch-systemet som er førstegangs-utruster til ledende produsenter av marine og landbaserte diesel- og bensinmotorer. Våre teknikere har utdannelse fra Bosch systemet og har tilgang på teknisk informasjon og data, direkte fra produsenten. I tillegg tar vi overhalinger og reparasjoner på de fleste pumpesystemer, som for eksempel Lucas/CAV, L'orang, Denso, Bryce m.m.

 

Feilsøking og diagnose på alle dieselsystemer og bilmerker

Vi utfører moderne systemkontroller og diagnostisering av alle dieselsystemer, både for personbiler og nyttekjøretøy. Med teknikk fra Bosch kan vi teste enkeltstående dieselkomponenter i prøvebenk for å feilsøke bilen din. Vi stiller også diagnose på bilens avgassystem og feilsøker hydrauliske og elektroniske systemer. 

Diagnose og reparasjon av komponenter 

Med topp moderne utstyr kan vi blant annet utføre følgende reparasjoner: 

 • Reparasjon av common rail-pumper og -injektorer
 • Reparasjon av enhetsinnsprøytningssystem (UIS)   
 • Reparasjon av konvensjonelle pumper og injektorer
 • Byttepumper og Injektorer
 • Undersøkelse og reparasjon av dieseltrykksystem 
 • Skifte av defekte dieselkomponenter 
 • Undersøkelse og skifte av Bosch-munnstykker og -pumper 
 • Undersøkelse og skifte av forvarmingssystem 
 • Dynamisk tenningsinnstilling 
 • Undersøkelse og skifte av biltilbehør 
 • Tilbakestilling av intervaller

Dieselpumper og optimal dieselpumpejustering 

Med kunnskap og teknologi fra Bosch kan vi justere drivstoffmengden nøyaktig for din motor og kontrollere testverdiene. I samråd med deg, og alt etter tilstanden på din bil, setter vi opp et utskiftningsprogram for dieselpumpen. Når pumpen må skiftes, kan du velge mellom nye pumper i originalkvalitet, fabrikkreparerte pumper eller prisgunstige renoverte pumper fra Bosch Diesel Center.

VÅRT DIESELVERKSTED I MOLDE

LAST NED VÅR NYE BROSJYRE HER 


Lønsethagen Elektro - Diesel A/S - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!