Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Lønsethagen Elektro - Diesel A/S

Meny

Elektrisk til Bil, Båt og Maskiner

Bilelektrisk

 

Reparasjoner av startere og dynamoer er et viktig satsingsområde for vårt verksted. Vi reparerer eller skaffer nytt av alle merker til bil, båt og anleggsmaskiner. Vi er i besittelse av god kompetanse samt et godt utbygd nett av leverandører på reservedeler. I tillegg ligger vi på lager med et stort utvalg byttekomponenter.Vi bestreber oss etter å gi kunden den beste løsningen.


Elektrisk

 

   SE VÅR BROSJYRE FRA ELEKTRO VERKSTEDET HER
 
   

Lønsethagen Elektro - Diesel A/S - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!